Het is nu echt 5 voor 12 voor wie overweegt zonnepanelen te installeren

Ophef in Vlaanderen over zonnepanelen

Vlaanderen nadert een kruispunt wat betreft de opbrengst van zonnepanelen. Dit jaar nog begint men met de uitrol van de digitale meter. Als de VREG gelijk krijgt, dan zullen zonnepanelen een stuk minder interessant worden. Dit omdat de digitale meter niet meer zal terugdraaien. Gedaan dus met stroom opwekken in de zomer en gebruiken in de winter.

De overheid beloofde de eigenaars van de zonnepanelen dat het rendement van de panelen gegarandeerd wordt. Maar wel enkel voor zonnepanelen geïnstalleerd vóór eind 2020 en dat voor de komende 15 jaren. Pas in 2035 wordt de terugtellende meter dus definitief afgeschaft.

Voor de mensen die nu nog geen zonnepanelen hebben, betekent dit dus dat het het 5 voor 12 is om te beslissen. In de nabije toekomst zal het te laat zijn en heeft u mogelijk veel spijt, want de elektriciteitsprijzen zullen nog meer stijgen.

Het is nog niet te laat: Vergelijk vandaag nog gratis offertes

Zonnepanelen zijn zo populair dat de wachtlijst erg lang wordt. Als u vandaag klikt en gratis vrijblijvende offertes aanvraagt, dan zorgt u dat u niet te laat bent om gebruik te maken van deze kostenbesparende technologie.

getmyrate

Huiseigenaren hebben nu de kans om energie-onafhankelijk te worden en sommigen van hen besparen tegelijkertijd geld. Stel u voor hoeveel u kunt besparen door uw energiekosten met 70% te verlagen. Dat is geen vergissing, sommige huiseigenaren verlagen hun energierekening met 70% en u zou er één van kunnen zijn.

savings-bill

Kan ik echt duizenden euro's per jaar besparen op mijn energierekeningen?

Het antwoord is ja, maar alleen als u nu uw slag slaat. Zonnepanelen zijn zo populair dat mensen in heel Vlaanderen zich in een recordtempo aanmelden. Als u nu handelt, zou u één van de gelukkigen kunnen worden. Als u wacht, loopt u het grootste energieprogramma mis dat het land ooit heeft gehad. Vanaf 2020 is het niet interessant meer.

Huiseigenaren melden zich aan bij installatiebedrijven van zonnepanelen die met elkaar vechten om die panelen te installeren. De installatie kan gratis of goedkoop zijn, uw energierekening kan met 50% tot 70% worden verlaagd. In de zomer genereert u een hoop stroom die u in de winter gratis kan opgebruiken. Waar wacht u nog op, klik vandaag nog en schrijf u in.

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden, hoewel de prijsdaling wel iets afvlakt. De ontwikkeling zie je in de grafiek hieronder.

savings-bill

Hoe kan ik besparen?

Wij selecteerden enkele leveranciers in uw regio die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen. Vraag in slechts twee stappen een gratis en vrijblijvende offerte aan. Het duurt maar 2 minuten.

Stap 1: Klik op uw provincie op de kaart om direct te controleren of u in aanmerking komt

Stap 2: Zodra u een paar vragen hebt doorgenomen en uw huisinfo hebt ingevoerd, zult u ontdekken of uw gebied in aanmerking komt en hoeveel zonnepanelen precies kunnen betekenen voor uw portemonnee!

(Gebruik uw correcte telefoonnummer om de bevestigingscode te ontvangen)

Selecteer hieronder uw provincie:

usmap

Ja, ik ga voor groene energie »